Aansprakelijkheid
CTO Mens & Organisatie besteedt grote aandacht aan de juistheid en actualiteit van de informatie op deze website (www.cto-mo.com). Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van technische storingen of eventuele fouten in teksten, vermeldingen, links en emailadressen. 
CTO Mens & Organisatie behoudt zich het recht voor de informatie op deze website te veranderen zonder vooraankondiging. Bezoekers kunnen aan de gegevens op deze website geen rechten ontlenen.

Copyright
De tekst, foto's, illustraties en bestanden op deze website zijn eigendom van CTO Mens & Organisatie of van de vermelde eigenaren. (Her)gebruik daarvan in originele of gewijzigde vorm is alleen toegestaan met nadrukkelijke toestemming van de makers.

Als u een link aanbrengt naar onze website, stellen wij het op prijs als u dat ons laat weten. Wij spannen ons in zorgvuldig om te gaan met het copyright van anderen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen als u meent dat hierin niet correct gehandeld is. Het contactadres van CTO Mens & Organisatie: info@cto-mo.com

Persoonsgegevens
CTO Mens & Organisatie respecteert de privacy van bezoekers van deze website en behandelt achtergelaten informatie vertrouwelijk. De gegevens worden niet doorverkocht of verspreid naar andere partijen. Wel kan CTO Mens & Organisatie deze gegevens voor eigen marketing- of onderzoeksdoeleinden gebruiken. Door deze gegevens achter te laten, stemt de bezoeker in met dit gebruik hiervan.
Daarnaast kunnen wij deze gegevens gebruiken om de bezoeker van deze website via de post, via e-mail of via sms-diensten op de hoogte te houden van interessante informatie en/of het doen van aanbiedingen. U kunt uw gegevens opvragen en verzoeken deze te laten corrigeren of verwijderen. Stuur daarvoor een verzoek naar: 
CTO Mens & Organisatie, Fazantenkamp 834, 3607 EC  MAARSSEN of via email naarinfo@cto-mo.com

Met trots presenteren wij onze klanten