Wij hebben het programma Bright in Business ontwikkeld voor ondernemers en salesmensen die nog betere resultaten willen behalen.
Bright in Business betekent betere resultaten halen door te excelleren. Weten wat uw kracht is en hoe u die kunt gebruiken om nóg beter te worden. Uw competenties vergelijken met de optimale score van de ondernemer of de verkoper. Leren hoe u zakelijker kunt handelen door uw gevoel voor mensen op de juiste manier te gebruiken. Uw analytische vermogens inzetten om de risicobereidheid te verhogen of juist te verlagen.

Het Bright in Business Programma bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Competentie analyse
Het programma begint met de analyse van uw competenties. Na het beantwoorden van online vragen ontvangt u de rapportage die we uitgebreid bespreken. Daarin wordt uw score op relevante competenties beschreven en vergeleken met de optimale ondernemer of verkoper.

2. Consult
De volgende stap in het programma is het consult. In een persoonlijk gesprek, live of online, worden de resultaten besproken. We staan stil bij uw persoonlijke ervaringen en bespreken hoe uw sterk ontwikkelde competenties kunnen bijdragen aan de realisatie van uw doelen. Ook gaan we op zoek naar versnellers. Versnellers zijn sterke competenties die u gaat gebruiken om de minder ontwikkelde competenties te verbeteren.
We ronden het consult af met een persoonlijk ontwikkelplan.

3. Coaching
U wordt individueel begeleid bij de uitvoering van het persoonlijke ontwikkelplan. Deze coaching is altijd maatwerk; deze kan zich richten op gedrag en het aanleren van vaardigheden, maar kan ook betrekking hebben op denken, belemmeringen en overtuigingen. Het resultaat is in alle gevallen helder: resultaatgericht ondernemen of verkopen.

Investering
Het Bright in Business programma kent twee varianten:
Light, bestaande uit de competentie analyse en het consult voor € 475,-
Full, bestaande uit competentie analyse, consult en coaching neemt 3 tot 6 maanden in beslag en kan vaak al voor € 950,- gevolgd worden.

Voor meer informatie of een afspraak:

Joep van Maaren, 06-14427492
j.vanmaaren@cto-mo.com

Met trots presenteren wij onze klanten